Factsheet Schulinck In-Take Schuldhulp

Schulinck In-Take Schuldhulp is de nieuwe naam voor de vernieuwde versie van Traject51, de applicatie die wij samen met Stadsring51 uit Amersfoort hebben ontwikkeld. Schulinck In-Take Schuldhulp is een online diagnose-instrument dat de schuldhulpverlener tijdens de intake ondersteunt.

Schuldhulpverlening is maatwerk. Snelle en effectieve schulddienstverlening geeft het beste resultaat, dit zorgt voor kortere doorlooptijden en lagere kosten. Maar hoe stel je zo snel en objectief mogelijk vast welke dienstverlening passend is? Schulinck In-Take Schuldhulp is er voor gemeenten, kredietbanken en private organisaties. Daarnaast is het instrument geschikt voor bewindvoerders en budgetbeheerders.

Ons online diagnose-instrument geeft uw organisatie:

  • een objectief beeld van de mogelijkheden én de beperkingen van de cliënt;
  • een praktisch resultaat waarmee u direct aan de slag kunt;
  • een koppeling met dienstverlening van uw eigen organisatie;
  • handvatten om cliënten aan te spreken op hun eigen kracht en zelfredzaamheid;
  • een bewezen aanpak die leidt tot minder uitval;
  • lagere recidive en kortere doorlooptijden.

Schulinck In-Take Schuldhulp ondersteunt de professional bij aanmelding en intake met een interactieve vragenlijst. Zodat snel in beeld is wat de mogelijkheden van de cliënt zijn, hoe het bestedingsbedrag eruit ziet, wat zijn leefsituatie en sociale participatie kenmerkt.

Het resultaat is een objectief klantprofiel, een plan van aanpak, een dienstverleningsvoorstel en de bijbehorende beschikking.

Koppeling met systemen

Ons online diagnose-instrument koppelt met gangbare cliëntvolgsystemen, zodat de cliëntgegevens op een eenvoudige manier in het systeem komen en het uiteindelijke dossier geïmporteerd kan worden in uw systeem. Dit zorgt voor een effectief werkproces.

AVG-proof

Schulinck In-Take Schuldhulp voldoet aan alle veiligheidseisen op gebied van security en privacy. Als verwerker van gegevens sluiten wij met onze klanten (Sub-)Verwerkersovereenkomsten conform de AVG.

Wat nog meer?

Schulinck In-Take Schuldhulp biedt u ook de mogelijkheid om via rapportages een effectieve sturing van de werkprocessen te bevorderen. Denk bijvoorbeeld aan informatie over het aantal ingezette schuldregelingen en andere door de medewerkers ingezette diensten.

Wilt u meer weten over het Schulinck In-Take Schuldhulp?

Wij komen graag bij u langs om een demonstratie te geven en de mogelijkheden met u te bespreken. Kijk op www.schulinck.nl/In-Take-Schuldhulp of neem contact op met accountmanagement.

Modules ter uitbreiding

Heeft u al een abonnement op een van onze online kennisbanken, dan kunt u dit eenvoudig uitbreiden met een of meer van onze efficiënte modules. Zo bent u steeds volledig op de hoogte van de belangrijkste ontwikkelingen.

Image description